Chanfree's Hazel

Hazel är kennelns stamtik. Hon föddes 1997 efter Chanfree's Amarrinda och Cotonbrie Manitu. Hazel har aldrig varit en utställningshund eftersom hon inte tyckte utställning var något för henne. Hon följer gärna med och tittar på bara.

I år 2010 fyller hon 13 år och är ännu frisk och kry. Mars 2011 nu kan man märka att lilla Hazel börjar bli lite gammal, hon sitter ofta kvar ute när man ropar in dom andra och ligger också mestadels och sover. Men hon har inga fel och äter bra.    

September 13, 2011 idag har lilla Hazel klivit över regnbågsbron till dom som redan är där.

SE UCH Sidus Anton Junior

Anton föddes 2000 och är en son efter Chanfree's Hazel och Chanfree's Firestone. Anton är från Hazels första kull. Han är en riktig elegant herre och en riktig linslus.

Anton har varit på många platser som utställningshund men den bästa var hans BIR i Tyskland. Sista året har han ställts ut som veteran och det har varit härligt att kunna ställa ut en sån gentleman.

Mars 2011 denna herre åtnjuter nu bara livets goda mat och pälsvård. Oktober 3, 2012 har även min kära Anton flytta över regnbågsbron och är nu där tillsammans med sin mor Hazel.

SE UCH Sidus Diza

Diza föddes 2006 och är en dotter efter Cotton Cloud's Jade och Sidus Anton Junior. Diza är efter den enda kull som tagits på Jade. Diza är en av kennelns avelstikar.   

Diza är en riktig goding alltid glad och positiv och på jakt efter nya upptåg. Detta har speglat hennes valpar som blivit som sin mor.

Mars 2011 nu har Diza fått en valpkull igen och som vanligt anser hon att efter en vecka kan man ligga utanför valphagen och kolla vad valparna håller på med och i värsta fall får man gå in i hagen och styra upp saker lite.

Så har Diza nu blivit veteran och bara slappnar av på hundars vis.    

Sidus Joy's the new Star

Joy's föddes 2011 och är en liten tik efter Sidus Diza och Elmo Junior De La Vanille Bourbon som också stannat kvar i kenneln. Joy's gillar inte utställning så därför är hon en avelstik/hemmahund där hon har mycket bestämda åsikter om hur saker ska vara.

Lilla Joy's har flyttat till nytt hem då hon haft sin valpkull och vi har gått vidare med lilla Ida från den kullen.

Sidus Next Star Ida

Ida ..... föddes är en dotter efter Sidus Joy's the New Star och Cheriban Golden Star. Hon är en härlig liten tjej som förhoppningsvis kommer att föra kenneln vidare i avel så småningom och hon har mycket bestämda åsikter om allt. Vi kallar henne för vår polis.

Ida har också flyttat till en god vän och kommer eventuellt gå i avel igen.

Sidus Oliva Starshine

Olivia föddes 2015 och är en dotter efter Sidus Next Star Ida och Incognito Du Castel De La Roche är en liten tik som vi sparat i denna kombination. 

Vår förhoppning är att hon ska kunna ställas ut lite sporadiskt och även bli en bra avelstik.